close menu
Speciale staalconstructies

Speciale staalconstructies

Speciale staalconstructies op maat van uw project

Nood aan een speciale staalstructuur die aan specifieke eisen voldoet? Anders Construct ontwerpt, tekent, levert en plaatst technisch complexe staalconstructies op maat. Door onze 30 jaar lange ervaring in staalbouw bieden we de juiste staaloplossing voor elk project. Hoe moeilijk of uitdagend het ook mag zijn.

437

Hoogwaardige én esthetische metaalconstructies

Bij Anders Construct gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Integendeel zelfs, we houden net van vraagstukken en gecompliceerde projecten. Daarom specialiseerden we ons in ingewikkelde staalconstructies op maat, voornamelijk in de renovatie- en restauratiesector. Zelfs in de moeilijkste omstandigheden realiseren we metaalconstructies die aan uw eisen en verwachtingen beantwoorden. Hierbij houden we ook steeds rekening met het esthetische aspect.

Speciale staalconstructies

Concreet voorzien we staalconstructies op maat voor:

  • ondersteuning van machines en transportsystemen
  • renovatie, versterking en aanpassing van bestaande staalstructuren
  • aanpassing of ondersteuning van bestaande structuren en gebouwen
  • architectonische projecten, waarbij vormgeving een belangrijke rol speelt
  • gebouwen met specifieke eisen, waar gebouw en machines soms één geheel vormen
416

Innovatieve maatwerkoplossingen van A tot Z

Anders Construct voorziet niet alleen complexe staalconstructies op maat, maar begeleidt uw totale staalbouw project van A tot Z. Van opmetingen op de werf over technische tekeningen tot levering en plaatsing van de staalstructuren op locatie. Voor de productie van de metaalconstructies zelf, kunnen we steeds rekenen op onze betrouwbare vaste partner Serco-Construct.

Ook staalstructuren voor uit- en aanbouw behoren tot onze specialiteit. Via ons zusterbedrijf JK Glasconstruct kunnen we zelfs stalen ramen, stalen deuren, balustrades en loopvloeren, afdaken en overkappingen voorzien voor uw project. Alle werken gebeuren in nauwe samenwerking met de bouwheer, ingenieur en architect. We streven namelijk steeds naar de meest aanvaardbare, correcte en eenvoudige oplossing voor elke partij.

Speciale staalconstructie op maat laten maken?

Wij omarmen elke uitdaging en creëren hoogkwalitatieve, hightech metaalconstructies voor complexe projecten.

Contacteer ons

Samen aan de slag gaan met uw staalbouw project?

Vertel ons meer over uw plannen, dan zetten we alles in gang om een hoogstaande totaaloplossing te creëren.