close menu
Over ons

Over ons

Anders Construct, ruim 30 jaar uw specialist in staalbouw

Op zoek naar een partner voor uw speciale staalconstructies, staalstructuren voor woningbouw of tekenwerk? Anders Construct is een gespecialiseerd bouwbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in staalbouw. Onze passie voor staal en onze ruime technische knowhow resulteren steeds opnieuw in een hoogstaand staalproduct dat uw verwachtingen overtreft.

437

Ijzersterk in staalbouw sinds 1990

In 2005 blies ingenieur Jo Van der Cruyssen leven in het staalbouw bedrijf Anders Construct. Hiervoor kon hij steunen op een jarenlange ervaring in de metaal- en betonsector, respectievelijk als project- en productieverantwoordelijke. Vandaag staat een gekwalificeerd team van ingenieurs, werfleiders en technische tekenaars klaar om staaloplossingen op maat te bieden, voornamelijk voor de renovatie- en restauratiesector. Van complexe staalconstructies, over staalstructuren voor aan- en uitbouw tot technisch tekenwerk.

Omdat de vraag naar metalen raam- en deurconstructies bleef stijgen, richtte Jo in 2014 ook JK Glasconstruct op voor de realisatie van uiteenlopende glastoepassingen. Ondertussen is het bouwbedrijf al actief over heel België in stalen ramen, stalen deuren, balustrades en loopvloeren en afdaken en overkappingen.

Bezoek JK Glasconstruct

Over ons

Anders Construct is bewust anders

We luisteren heel actief naar uw wensen, eisen en doelstellingen en gaan samen met u op zoek naar de juiste technische oplossing voor uw project. Hierbij houden we rekening met de verwachtingen van élke partij: de bouwheer, de architect, de ingenieur en het studiebureau. We blijven zoeken tot we een aanvaardbare en innovatieve totaaloplossing vinden waar iedereen akkoord mee gaat.

U kunt steeds blijven vertrouwen en bouwen op één aanspreekpunt doorheen het volledige staalbouw traject, van opmetingen en ontwerp over productie tot levering en plaatsing op de werf. Heldere communicatie en duidelijke deadlines zijn hierbij absolute evidenties. Een constructieve langetermijnrelatie opbouwen met onze klanten, is voor ons namelijk van cruciaal belang.

Bij elk staalbouw project proberen we stabiliteit en esthetiek met elkaar te verzoenen. We zorgen ervoor dat onze staalconstructies steeds aan de strengste technische vereisten voldoen, maar tegelijkertijd een streling voor het oog zijn.

Samen aan de slag gaan met uw staalbouw project?

Vertel ons meer over uw plannen, dan zetten we alles in gang om een hoogstaande totaaloplossing te creëren.